BENSŐ KÖR

Égi iránytű az élethez


MEGJELENT ANDREA WEAVER BENSŐ KÖR CÍMŰ DÖNTÉST SEGÍTŐ ÚTMUTATÓJA

Olvass tovább

Válaszok életünk döntéseihez


Példaképeim mind átadták a világnak, amit tudtak. Persze csak olyan dolgokat, melyekkel nem lehetett visszaélni. Tiszta dolgokat, melyekkel előbbre juthatott, aki meghallotta, és úgysem hallotta meg, akinek nem szólt. De odaadták a tudásukat. Nem titkolták, nem tartogatták és nem osztogatták annak, aki szerintük megérdemelte. Rábízták a világfolyamat eseményeire, hogy mi legyen belőle, hová jusson, hogyan szökkenjen szárba.
Iránymutatásukat követve szerettem volna egy egyszerű, átlátható módszert létrehozni, mely önállóan is könnyen kezelhető. Persze néha jól jön a segítség. Előfordul, hogy szükségünk van megerősítésre. S bár a Benső kör maga a megerősítés, tudom, hogy nehéz észrevennünk és elfogadnunk, amikor általunk külsőnek tartott erők kifejezetten hozzánk szólnak. Ezért használata közben egymáshoz is fordulhatunk, de akár képzett, tudó segítséget is kérhetünk hozzá.
Hosszú utat járt be, mire elkészült.
Szerettem volna közös munkaként létrehozni alkotó olvasóimmal. Csodás képeket kaptam tőlük a segítő lapokhoz, de a jog, és egyéb agyafúrt emberi útvesztők miatt, minden igyekezetem ellenére, végül mégis az összes részletét egyedül kellett megvalósítanom. Így önálló, homogén energiája lett, mint a többi könyvemnek, de közben egybe is olvad velük. Nem csak a szavak, de az általam festett képek is hordozzák ezt az energiát. Élvezet és kaland volt minden egyes ecsetvonás, mert varázslatos benső világokat járhattam be közben. Mikor teljesen elkészültem vele, és odaadtam a nyomdának, alig egy óra múlva üzenetet kaptam a kínai étkezde szerencse sütijében:

”Most már mások is segíthetnek Neked.”

Így tehát, most már segíthettek. Használjátok, élvezzétek, és ha kell, küzdjetek meg Önmagatokért az oldalán! Léte átszövi létünk dimenzióit, szabadsága megerősíti őt, feladata kötelezi.
Éljetek hát vele képességeitek szerint örömmel és szeretettel!

Andrea Weaver

Kezdjük!

BENSŐ KÖR

Égi támogatás benső utunkon


Nem tudjuk, merre haladjunk tovább? Képtelenek vagyunk dönteni? Jól jönne egy kis segítség, sugallat, rávezetés?
A Benső kör útmutatása biztosan elvezet lényünk rejtettebb szegletein keresztül a megoldáshoz.
Életünk során személyiségünk összetevői különböző módokon nyilvánulnak meg, mikor az élet változásaira reagálunk. Megvan a maguk speciális reakciója minden lépésünkben. Az útmutató használata során könnyedén kiderül, hogy bizonyos problémáinkban melyikük hátráltat vagy segít bennünket az előrehaladásban.

Mi zajlik belső világunk zárt színpadán?

Ha igazán jó kedélyű, őszinteségre sarkalló időt szeretnénk tölteni barátaikkal, az útmutató az együttlét fénypontja lehet, de egyedül is remekül használható.
Az útmutatót 488 támogató lap és Andrea Weaver írónő 99 festménye teszi izgalmassá, az együtt töltött időt pedig felejthetetlenné. A csomagban az 56 lapos Andrea Weaver kártyacsomag önmagában is használható.
Az egyedülálló személyiségfejlesztő és nehézségekben támogatást nyújtó eszköz használata során nincs vesztes, mindenki csak nyerhet.

A Benső kör használatához NEM SZÜKSÉGES asztrológiai képzettség, de még ismeret sem. A Benső kör nem asztrológiai módszer, csupán a zodiákusokban foglalt személyiségjegyeket alkalmazza.

A készlet terapeuták munkájához is ajánlott.

Limitált kiadás bevezető áron.

Megrendelő

 

A Benső kör útmutató bevezető áron kerül értékesítésre.
Az áron felül felszámoljuk a postaköltséget, melynek díja: 2.600 Ft
A rendelt mennyiséget utánvéttel postázzuk.

A Megrendeléshez töltse ki az alábbi adatokat:

 
Szállítási adatok:
*Megrendelő neve:
*Helységnév:
*Irányítószám:
*Utca, házszám:
   
Számlázási adatok:
(ha nem egyeznek meg a szállítási adatokkal)
Név:
Helységnév:
Irányítószám:
Utca, házszám:
   
*E-mail cím:
Telefon:
   
Benső kör:
db (29.900 Ft/db)
Dedikált példány(oka)t kérek (doboz tető belső felében).
Megjegyzés a megrendeléshez:
   

Hozzájárulok, hogy a későbbiekben Hírlevelet (új Andrea Weaver könyvek megjelenése és rendezvényekről szóló értesítések) kapjak.
Nevét, E-mail címét, telefonszámát az Adatvédelmi nyilatkozat szerint kezeljük.

   Alkotó olvasóink képgalériája


Képzés


A Benső kör prototípusát többször is kipróbáltuk. Ilyenkor igyekeztem a háttérbe húzódni, hogy lássam, hogyan működik. Néhányan úgy érezték, nem ártana, ha egy-egy klónom is bele lenne csomagolva minden egyes Útmutatóba. Nem értettem egyet, de azt beláttam, hogy egy terapeuta részvétele nyilván megkönnyíti mindenki dolgát. Aztán még inkább másképp láttam a helyzetet: egy terapeuta dolgát nagyon is megsegítené a Benső kör. Előadásaim alatt többen megkérdezték, hogy dolgozhatnának-e vele, és hol tanulhatják meg mélyebben a használatát.
Így született meg a Képzés gondolata, melynek elsődleges és legfontosabb pontja, hogy a Segítők személyes specializáltságát, tudását, egyéniségét hangsúlyozzuk ki a folyamat során. Hangsúlyozzuk, alapnak tekintjük, és semmiképpen sem elnyomjuk.
Minél több különleges energia olvad össze az Útmutató rezgésével, annál színesebb megoldások születnek majd, mint ahogy nincs két egyforma hópehely sem.
Így, ha eljössz, hogy jobban beleláss a Benső kör rendszerébe, ne felejtsd otthon pótolhatatlan, különleges Önmagadat sem. :)

Képzési időpontok:


Dátum: 2019.június 8-9. 9-17 óráig (ebédidővel)
Helyszín: Ki-Kelet Egészség Központ, 1089 Budapest, Korányi Sándor utca 4. Mfszt. 2. 2-es kaputelefon
Képzés díja: 40.000 Ft
Jelentkezés: enzirkiado@andreaweaver.hu e-mail címen


Dátum: 2019.augusztus 15-18.
Helyszín: Keszthelyen a Balaton-parton egy kellemes panzióban
Képzés díja: 65.000 Ft (a díj tartalmazza a szállást és napi egy meleg étkezést)
Jelentkezés: enzirkiado@andreaweaver.hu e-mail címen

Lépj kapcsolatba velünk


Ha szeretne üzenetet küldeni, kérjük töltse ki az alábbi mezőket:
   
Név:
Cég:
E-mail:
   
Üzenet: